Nöjda kunder

COACHING

Coachning är ett för mig givande och intressant område som lett till spännande framsteg för mig själv i mina förhållningssätt men även i mitt sätt att vara. Marianne har varit duktig på att skapa en lugn och trygg miljö för våra samtal, hon har dessutom varit oerhört följsam i vad som sker under samtalet – jag har utmanats på rätt ställen och jag har tillåtits reflektera över mina tankar samt kring min respons. Marianne skapade en öppen och ärlig atmosfär som utan tvekan varit gynnsam i våra samtal och som till syvende och sist varit ett inspirerande bidrag till min personliga upptäcktsresa.

 

 

Christian Stenbacke

rektor, Ljungaskog

COACHING OCH MENTORSAMTAL

Att bli coachad av Marianne är givande, hon plockar fram ens starka sidor och visar på hur de kan vara en drivkraft i vardagen. Marianne har en fantastisk förmåga att hantera mina frågeställningar som under samtalets gång leder till att jag själv kommer med lösningar. Våra regelbundna samtal har gett tid till egen reflektion och att landa i funderingar som ligger och gror. Marianne är genuint nyfiken på hur jag tänker och känner, en fantastisk lyssnare och hon knyter ihop säcken efter samtalet som gör att jag går stark och stolt vidare i mitt arbete.

 

 

Anne-Marie Skoglösa

rektor, Ängelholm

LEDARSKAPSCOACHING

Marianne har under snart ett år varit en stödjande coach till mig och även mina medarbetare i mitt ledningsteam.

Marianne har utmanat mig och fått mig att se på mig själv med nya ögon. Hon ställer alltid utmanande frågor som får mig att tänka efter och fundera på mitt eget beteende. När det gäller olika utmaningar både privat och i mitt arbetsliv. Hon gör mig starkare och tryggare som ledare.

För mig har det varit värdefullt då jag har lärt mig mer om kommunikation och idag själv är bättre på att ställa utmanande/öppna frågor, vilket har lätt till bättre samtal.

 

 

Kerstin Andersson

rektor, Åstorp

MENTORSAMTAL

Jag upplever vår mentors träffar som väldigt viktiga och sätter stort värde på den tid som vi har haft. Men även att det kommer att fortsätta, men det kommer inte att var så intensivt som det är i början. Det handlar mycket vilken roll som jag som rektor förväntas ta och hur jag tar mig an det i organisationen. Marianne har gett mig stöd i att våga testa och fått mig att skapa det viktiga sammanhanget i Helsingborg.

 

Anette Bergmast

rektor, Helsingborg

GRUPPCOACHING

Mina medarbetare i mitt ledningsteam har haft coachande samtal med Marianne. Jag märker och ser att samtalen har varit en viktig del i deras utveckling som ledare. För mig är det självklart att samtalscoach är en viktig del för mina ledare.

Jag kan verkligen rekommendera Marianne som samtalscoach hon har en professionell inställning och är skicklig på att utmana och hjälpa en att ta nästa steg.  Marianne har en förmåga att hitta de svåra utmaningarna och vägleda på ett ödmjukt sätt.

 

Kerstin Andersson

rektor, Åstorp

FÖRELÄSNING

Jisses så grym du är. Din humor blandad med din kunskap var verkligen topp 10! Jag blev så inspirerad av dig. Ännu en förebild för mig som ger mig en push åt rätt håll.

 

 

Hanna Haneje Malok

pedagog, Örkelljunga

FÖRELÄSNING

Genom Marianne fick vi möjligheten att lyssna på och vara delaktiga i ”Kommunikation som stärker individ, undervisning och verksamhet”. Under två timmar fick vi ta del av tankar såsom: -Jag är min egen arbetsmiljö….och min omgivnings, vi är alla levande varelser som kommunicerar på olika sätt, kroppsspråkets betydelse och inte minst att kommunikation kan stärka, lyfta och ge energi men också sänka och söndra. Genom självreflektion fick var och en bl a fundera över något att börja med i morgon! Fortfarande, efter fyra månader, hör jag många positiva tankar om föreläsningen och inte minst att Du har ett val själv, varje dag…att vara positiv eller negativ! Jag kan varmt rekommendera Marianne och Valid coaching för en värdefull stund för alla arbetslag, oavsett branch.

 

Gunilla Danielsson

rektor, Örkelljunga

COACHING

Jag har varit mycket nöjd med ”min” coach som anpassade coachingen mycket bra efter mina behov. Tänker främst på mycket bra känsla för när det behövs praktiska råd och när det har varit mer framgångsrikt med guidning hur jag själv kan finna svaret och vägen framåt.

Proffsig hantering helt enkelt.

 

 

Johan F

contracting manager